Alien-versiointi puhuttaa

25.3.2019 13:47

Alien-elokuvat eivät ehkä ensimmäisenä tule mieleen, kun puhutaan koulunäytelmistä. 40-vuotias franchise innosti kuitenkin New Jerseyssä sijaitsevan koulun oppilaat tekemään leffasta teatterikappaleen.

Jo viraalihitiksi muodostunut idea vaati North Bergen High Schoolin oppilailta runsaasti esivalmisteluja. Esim. tämän Twitterissä jaetun videoleikkeen perusteella kuukausien vaivannäkö oli kuitenkin kaiken sen veroista. Kierrätysmateriaaleista tehty alien-puku on jo itsessään yllättävän komea nähtävyys.

Parin näytöksen verran esitetty teatterinäytelmä on saanut kehuja jo monilta julkimoilta, kuten koomikko Patton Oswaltilta ja näyttelijä Josh Gadilta. Alkuperäisen Alien-elokuvan isä, Ridley Scott, on tosin ollut toistaiseksi aiheesta vaiti. Scottin huhuttu ja lykkääntynyt jatko-osa kehnosti menestyneelle Alien-esiosan Alien: Covenantin jatko-osalle on We Got This Coveredin mukaan kuitenkin yhä Scottin mielessä.

Scottin kerrotaan työskentelevän Alien: Covenant 2:n parissa siinä sivussa, kun hän valmistautuu ohjaamaan Disneylle eeppisen Merlin-fantasiasaagan aloitusosan. Alien: Covenantin vetovoiman vähäisyys ja se fakta, että Disney omistaa nyt Alien-franchisen kanssa toimineen Foxin, asettavat kuitenkin kysymyksiä siitä, saako Scottin seuraava Alien-leffa edetä ollenkaan kuvattavaksi asti.

Lähteet: ScreenRant, We Got This Covered

Kuva: 20th Century Fox/Alien: Covenant, 2017

Lisää luettavaa