Vihiä X-Men-leffojen tulevaisuudesta

4.3.2019 06:22

Tuotantoyhtiöiden Disney ja FOX sulautuminen yhteen on vielä kesken, mutta FOXin omistuksessa vuosia olleen materiaalin tulevaisuudesta on jo vähän selvillä. X-Men-sarjakuvaleffojen tie ei ole päättymässä studioiden yhdistyessä, mutta isoja muutoksia siintää horisontissa.

We Got This Covered -sivuston saaman sisäpiiritiedon mukaan X-Men-leffasarja käynnistetään alusta uudelleen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulevalla kesäkaudella ensi-iltansa saava X-Men: Dark Phoenix jäänee monien tuttujen X-Men-hahmoja näytelleiden näyttelijöiden viimeiseksi kerraksi näissä rooleissaan.

Studiojohtaja Kevin Feige on ilmaissut halunsa nähdä Magneton (Michael Fassbender/Ian McKellen), professori Xavierin (James McAvoy/Patrick Stewart) ja kumppanien osissa aivan uudet kasvot. Koko nykyisestä X-Men-joukosta ainut, jolle ei harkita toistaiseksi korvaajaa, vaikuttaa olevan Deadpoolin näyttelijä Ryan Reynolds.

Tuttujen hahmojen osiin on tarkoitus etsiä näyttelijöitä, jotka ovat joko vähän alle tai hieman yli 30-vuotiaita. Muutokset eivät toki jää tähän: alustavan suunnitelman mukaan X-Men-elokuvissa on jatkossa tarkoitus tuoda esiin enemmän naispuolisia hahmoja sekä eri rotuisia että erilaisia suuntauksia edustavia hahmoja.

Lähde: We Got This Covered

Kuva: 20th Century FOX/X-Men: Dark Phoenix, 2019

Lisää luettavaa