Marvel-pomo kommentoi James Gunnin siirtymistä kilpailijalle

8.1.2019 12:51

Ohjaaja James Gunnin potkut Marvel-leffa Guardians of the Galaxy Vol. 3:n puikoista olivat erityisen raskasta kuultavaa fanijoukolle, joka on pitänyt Gunnin tyylistä hänen kahdessa aiemmassa saman leffasarjan elokuvassaan. Näihin elokuviin liittymättömistä syistä pois potkittu Gunn sai onneksi kohtalaisen pian uusia töitä: Marvelin kilpakumppani DC ilmoitti loppuvuodesta 2018 Gunnin työstävän sen sarjakuviin pohjaavaa Suicide Squad 2:ta.

Marvel Studiosin johtaja, tuottaja Kevin Feige oli huhujen mukaan yksi Gunnin tukijoista erottamisjupakassa. Feigen tuoreen kommentin perusteella häntä ei kuitenkaan isosti kiukuta Gunnin päätyminen kilpailijan palkkalistoille.

– Kävin katsomassa [DC:n] Aquamanin eilisiltana ja nautin siitä tosi, tosi paljon. En näe kilpailua, näen, että mahtavia juttuja toteutetaan. Yksi asia James Gunnista tiedetään: hän tekee mahtavia juttuja, Feige totesi.

Feige sivusi samassa keskustelussa myös kolmannen Guardians of the Galaxy -elokuvan tilannetta. Vaikka hän ei vahvistanut, onko Gunnin elokuvalle luoma käsikirjoitus sittenkin tarkoitus hylätä, hän myönsi, ettei koko elokuvaprojektia ole edelleenkään heitetty romukoppaan.

– Guardians [3] tulee. Milloin, missä, kuinka? Sen säästän myöhemmäksi, Feige veisteli.

 

Lähteet: THR, Screenrant

Kuva: Marvel Studios/ Guardians of the Galaxy Vol. 2, 2017

Lisää luettavaa