Kasaritähden Netflix-raina menestyy

4.12.2018 22:43

1980-luvulla mm. Pako New Yorkista -leffaa tähdittäneellä Kurt Russellilla pyyhkii jälleen lujaa. Hänen uusin elokuvansa ei ole nähtävillä teattereissa, mutta siitä huolimatta sitä hehkutetaan jo menestyksenä.

Russellilla on päärooli joulupukkina Netflix-elokuvassa The Christmas Chronicles. Vaikka kyseessä on jouluelokuva, jota ammattikriitikot eivät ole kohdelleet nk. silkkihansikkain, suoratoistopalvelussa sitä on jo katsottu ensimmäisenä viikkonaan huimat 20 miljoonaa kertaa. Joulun pelastamisen ympärille kiertyvässä tarinassa on siis ilmeisesti yllättävää vetovoimaa.

Katsontakertojen määrä on jopa niin iso, että Netflixin sisällöstä vastaava johtaja Ted Sarandos on hehkuttanut The Christmas Chroniclesin tavoittaneen enemmän katsojia avausviikollaan kuin yksikään Russellin muista elokuvista. Jos määrän kääntäisi myydyiksi lipuiksi, se vastasi Sarandosin mukaan 200 miljoonan dollarin lipputuloja. Näin ollen toiseksi todella jäisi myös menestyksekäs Guardians of the Galaxy Vol. 2, jossa Russellilla oli sivurooli. Sen aloitusviikon tulos jäi ”vain” n. 183 miljoonaan dollariin.

Lähteet: Business Insider, Independent, Box Office Mojo

Kuva: Netflix

Lisää luettavaa