Del Toro paljasti, mitkä elokuvat ovat tekemättä

Guillermo del Torolla (kuvassa) on tunnetusti ollut monta projektia työn alla. Käsikirjoittaja-ohjaaja avautui tänään sosiaalisessa mediassa käsikirjoituksista, joita hän on laatinut tai ollut laatimassa. Listassa on harmillista se, ettei näitä nimekkeitä luultavasti ikinä tulla näkemään elokuvina.

Kuten del Toro mainitsee, nämä käsikirjoitukset ovat sellaisia, mitä hän on saattanut kokolailla valmiiksi asti. Kyseessä eivät ole siis synopsikset, juonitiivistelmät, tai ehdotelmat studioille, vaan käsikirjoitukset, jotka ovat kuvaamista ja editointia vaille valmiita elokuvia. Ohjaajan fanikuntaa varmasti kouraisee tieto, että esim. Pacific Rimin jatko-osa olisi del Toron käsikirjoittamana ollut hyvin erilainen.

Pacific Rim 2:n lisäksi del Toro listasi valmistelleensa käsikirjoitukset mm. Kaunottaren ja hirviön yhteen leffaversioon, DC-leffaan Justice League Dark, Monte Criston kreivin tarinaan, Kaislikossa suhisee -adaptaatioon, uusintaversioon tieteisseikkailusta Fantastinen matka ja Roald Dahlin lastenkirjasta Kuka pelkää noitia. Jälkimmäisestä tekee nyt aivan omaa versiotaan Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis.

Del Toro huomauttaa, että jokainen käsikirjoitus on syönyt kuukausia valmistuakseen. Kaikkiaan hän listasi 16 erilaista käsikirjoitusta, joista joillekin oli etsitty myös kuvauspaikkoja, mutta projektit eivät syystä tai toisesta sitten edenneetkään. Vaikka del Toro ei sitä nostanutkaan esiin, on fanikunnalla aina pieni mahdollisuus toivoa, että kuvaamatta jääneet käsikirjoitukset julkaistaisiin edes painettuna tai digitaalisessa muodossa.


Lähde: IndieWire, Variety

Kuva: GuillemMedina

R. Isoviita 26.11.2018 klo 21:49

Uusimmat uutiset

Kauhusarja Scream jatkuu, mutta mistä nyt on kyse?

Wes Cravenin aloittama leffasarja tekee paluuta ensi vuonna.

R. Isoviita

Etkö saa tarpeeksesi Jurassic Parkin kuumasta kaaosteoreetikosta? Lisää tulossa…

Jurassic World: Dominion ei ole ainut, jossa Jeff Goldblumin hahmo seikkailee jatkossa.

R. Isoviita

Marvel-tuotantojen tekeminenkö siistiä? Käsikirjoittaja paljastaa

Seikkailut eivät synny ihan kädenkäänteessä.

R. Isoviita

Uusi Jurassic World -leffa korjaa franchisen vanhaa virhettä

Ohjaajalla on kova hypetys päällä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...