Tom Hardyn Venom-pesti ei jää ehkä yhteen leffaan

24.8.2018 21:58

Loppuvuodesta ensi-iltaan tuleva sarjakuvafilmatisointi Venom herättää kiinnostusta. Tom Hardyn tähdittämän leffan traileri sai aikaan hyvää pöhinää heti julkaisunsa jälkeen. Jos hyvin käy, Hardy nähdään symbiootin valtaaman toimittaja Eddien roolissa toistekin.
Hardy on paljastanut, että hänen sopimuksensa Venom-elokuvista kattaa kaikkiaan kolme leffaa. Vaikka sopimuksen leffamäärässä kyseessä on alalla nykyään yleinen tapa, tämä on joka tapauksessa positiivinen uutinen Venom-faneille. Hardy on moneen otteeseen todistanut pätevyytensä kameran edessä myös toimintagenressä.
Ensimmäisen Venom-soololeffan varsinainen menestys on kuitenkin vielä hämärän peitossa. Tässä vaiheessa elokuvalle on ennustettu varovaisesti 30-50 miljoonan dollarin aloitustuloja, joskin myös jopa 65 miljoonan dollarin aloitusta. Jälkimmäinen takaisi varmimmin, että elokuva saisi jatkoa. Ikävä kyllä elokuvan Yhdysvaltain levitykseen suunniteltu alemman ikärajan (PG-13) leikkaus saattaa kuitenkin toimia osittain jatkosuunnitelmia vastaan: raaempia kohtauksia ja rajumpaa lähestymistapaa kaipaavat eivät ehkä riemastu tarpeeksi tällaisesta pehmennetystä Venomista.

Lähteet: ScreenRant, Box Office Pro
Kuva: Sony

Lisää luettavaa