Rillit huurussa loppuu

Nörttinelikosta ja sen ystävistä kertova Rillit huurussa -sarja on saanut virallisen lopettamispäätöksen. Warner Bros. Television -yhtiö kertoo tiedotteessaan, että sarjaa ei jatketa 12. tuotantokauden jälkeen. 12 kauttakin on huomattava saavutus, sillä tämä mitta tekee Rillit huurussa -sarjasta kaikkein pisimpään jatkuneen monikameratekniikalla kuvatun komediasarjan.

Myös Miehen puolikkaat -sarjaa kirjoittaneen Chuck Lorren ja Muppetit-tuotannoissa mukana olleen Bill Pradyn luoma Rillit huurussa on ilahduttanut fanejaan lukuisilla pop-kulttuuriviittauksilla ja tähtien cameo-rooleilla. Sarjassa ovat pistäytyneet esim. Tähtien sodan Luke Skywalker eli Mark Hamill, Paluu tulevaisuuteen -leffoista tuttu Christopher Lloyd ja Star Trek -elokuvien ja -sarjojen näyttelijöitä George Takeista Brent Spineriin. Sarjan rakastettavat nörtit ovat vuosien varrella törmänneet myös mm. Microsoftin perustaja Bill Gatesiin ja sarjakuvataiteilija Stan Leehen. Viimeisellä kaudella cameoperinteen voi odottaa jatkuvan.

Sarjan katsojaluvuissa ei ole tapahtunut hälyttävää laskua, ja vielä jokin aika sitten tuotantoyhtiössä käytiin neuvotteluja sen pidemmästä jatkosta. Toisaalta yksi sarjan tähdistä, Leonard Hofstadteria näyttelevä Johnny Galecki, totesi jo alkuvuodesta:

- Luulenpa, että tässä vaiheessa kaikki pitävät 12. tuotantokautta hyvänä kohtana lähteä kotiin perheidensä luokse.

Suomessa sarjaa esittää Sub, jolla pyörivät nyt sen 10. kauden jaksot.


Lähteet: THR, Variety

Kuva: CBS/Sub

R. Isoviita 22.08.2018 klo 23:33

Uusimmat uutiset

James Bond -leffojen katselusta luvataan nyt jopa palkkaa

Ei ihan jokaiselle sopiva puuha.

R. Isoviita

Jim Carrey ilmoitti pitävänsä hieman taukoa

Näyttelijä on ollut viime vuosina aktiivinen monin tavoin.

R. Isoviita

Jennifer Garner tuntee muutoksia kehossaan

Näyttelijätär palaa tutun aiheen pariin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...