Näyttelijälegendan tytär tylynä elämäkertaelokuvasta

Ihmemaa Oz -leffan myötä tähteyteen singahtaneen Judy Garlandin (kuvassa) elämästä tehdään elokuvaa. Raina keskittyy hänen loppuaikoihinsa, vuoteen 1968 ja suureen kiertueeseen. Aiemmin Judy-elokuvasta on lähinnä kuulunut vain positiivista hyminää, mutta nyt kuuluu jo muutakin.

Tähden tytär, itsekin pitkän musikaali- ja laulajauran luonut Liza Minnelli (mm. Cabaret) on todennut, ettei häneltä ole kysytty elokuvan suhteen juuri mitään. Judy Garlandia leffassa näyttelevä Bridget Jones -stara Renée Zellweger ei ole ollut hänen kanssaan myöskään missään tekemisissä, vaikka esim. Radar Online -julkaisu on väittänyt toisin (ko. artikkeli on sittemmin poistettu).

- En ole koskaan tavannut tai puhunut Renée Zellwegerin kanssa… En tiedä mistä nämä jutut saivat alkunsa, mutta en hyväksy tai oikeuta tulevaa elämäkertaelokuvaa Judy Garlandista millään tavalla, Minnelli ilmoitti Facebook-sivuillaan.

Judyn kuvaukset on kuitenkin saatu jo päätökseen ja sitä viimeistellään nyt ensi vuodelle suunniteltua julkaisuaan varten. Elokuvan osatuottajia ovat mm. BBC ja Pathé. Leffa on aiheestaan ensimmäinen, joskin Judy Garlandista valmistui jo vuonna 2001 minisarja Tähtitarina: Judy Garland. Siinä valkokangaslegendaa näytteli mm. Judy Davis.


Lähteet: Guardian, Vanity Fair, Variety, THR, Facebook

Kuva: Los Angeles Times/UCLA Library

R. Isoviita 18.06.2018 klo 14:05

Uusimmat uutiset