Leikattiinko yksi Deadpool 2:n pahiksista pois vai ei?

Viime aikoina on huhuttu, että tulevan Deadpool 2 -supersankarirainan pahiksista eräs olisi päätynyt leffan leikkausvaiheessa roskakoriin. Huhu ei koskenut Josh Brolinin tulkitsemaa Cablea, jota monet fanit ovat odottaneet näkevänsä jo pidemmän aikaa. Cablea on nähty myös elokuvan markkinointimateriaaleissa siinä määrin, ettei tämän hahmon puuttumista lopullisesta elokuvasta tarvitse pelätä.

Cablen lisäksi Deadpool 2:ssa odotetaan pahistelevan mutantti Black Tom Cassidyn, jota pestattiin näyttelemään Guillermo del Toron The Strain -sarjasta tuttu Jack Kesy. X-Men-tarinoiden Juggernautin ystävän ja vastustajiaan mm. omintakeisella kuumakäsittelyllä uhkaavan Cassidyn väitettiin pudonneen Deadpool 2:sta mahdollisesti elokuvan uusintakuvausten ja testinäytösten jälkeen.

Huhut hahmon leikkaamisesta pois leffasta ovat kuitenkin ilmeisesti puppua, mikäli on uskominen Deadpool 2:n käsikirjoittajatiimiin kuuluvaa Rhett Reesea. Reese nimittäin julkaisi virallisella Twitter-tilillään eilen viesin, jossa hän totesi nämä puheet yksinkertaisesti epätodeksi.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Nordsik Film/ Deadpool 2, 2018

R. Isoviita 10.04.2018 klo 14:34

Uusimmat uutiset

Ghostbusters Afterlife 2 – mitä leffasta tiedetään jo?

Haamuista ei ole päästy vieläkään eroon.

R. Isoviita

Steven Spielbergillä on UFO-teoria

Myös tieteiselokuvistaan tunnettu tekijä.

R. Isoviita

James Gunn ohjaa tulevan Superman-seikkailun – paljasti tunteikkaan yksityiskohdan

Ohjaajan DC-toimia ei ole otettu vastaan pelkästään ilolla.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...