Venomista Call of Dutyyn? Tom Hardya saattaa seuraavaksi kutsua videopelileffa

15.2.2018 18:46

Vaikka videopelileffojen maine ei kovin korkealla ole, tänäkin vuonna niitä on tulossa elokuvateattereihin. Ensimmäisenä tänä keväänä valkokankaalle päätyy uusi versiointi seikkailupelistä Tomb Raider, ja vähän myöhemmin Dwayne Johnsonin tähdittämä Rampage. Huhujen mukaan myös ammuntapelisarja Call of Dutyn kääntäminen elokuvaksi kiinnostaisi leffantekijöitä.

Call of Duty -rainan ohjaajaksi on houkuteltu Stefano Sollimaa, jolta on aiemmin ilmestynyt mm. rikosjännäri Suburra ja tuloillaan huumesotaan keskittynyt elokuva Sicario 2. Myös Cannes’n elokuvafestivaaleilla kertaalleen palkintoehdokkaana ollut Sollima ei kuitenkaan ole vielä virallisen tiedon mukaan allekirjoittanut sopimusta Call of Duty -elokuvasta.

Sollima on silti suostunut jo kertomaan, keitä näyttelijöitä hän haluaisi yhteistyöhän kanssaan. Metro.co.uk:lle antamassaan haastattelussa hän paljastaa olevansa suuri Tom Hardy -fani.

– Tarkoitan, että pidän melkein kaikesta [missä hän on ollut mukana]. Odotan hänen Venomiaan. Jopa Mad Maxissa hän oli mahtava, Sollima suitsuttaa. Hardyn lisäksi hän on mieltynyt Chris Pineen, koska tämä on hänen mukaansa sekä kova mutta älykäs ja omaa myös huumorintajua.

– Pidän siitä, että näyttelijä pystyy käyttämään eri nyansseja ja painotuksia, koska se on hyvän näyttelijän merkki, Sollima huomauttaa.

Lähteet: Metro.co.uk, Variety

Kuva: Activision

Lisää luettavaa