David Hasselhoff yrittää saada Ritari Ässän valkokankaille

Kasarinostalgiaa herättävä Ritari Ässä -sarja nosti David Hasselhoffin suuren yleisön tietoisuuteen, mutta puhuvalla ihmeautollaan ajellut teiden ritari ei ole toistaiseksi kenenkään muun esittämänä onnistunut saamaan samanlaista suosiota. Vuonna 2008 startannut uusi TV-sarja jäi vain yhden kauden mittaiseksi. Hasselhoff haluaa kuitenkin palata aiheen pariin.

Myös viime vuoden lopulla uutisoitiin Ritari Ässän uudesta tulemisesta, jonka taustalla puuhasteli ohjaaja ja tuottaja Justin Lin (Fast & Furious). Linin tähtäimessä oli uusi Ritari Ässä -sarja, mutta Hasselhoff haaveilee elokuvasta. Näyttelijä nosti aiheen hiljattain uudelleen esiin, kun tehtyään ohjaaja James Gunnin kanssa yhteistyötä Guardians of the Galaxy Vol. 2:n musiikkivideoon liittyen.

Hasselhoffin mukaan he ovat olleet juttusissa Ritari Ässästä:

- Heittelin joitain ajatuksia Jamesille Ritari Ässästä ja hän otti niitä vastaan. Jos se etenee, en halua siitä sellaista kuin [uudet] Baywatch- tai 21 Jump Street -elokuvaversiot ovat. Ne leffat ovat hukanneet alkuperäisen ideansa. Faneja pitää kunnioittaa.

Hasselhoffin harmiksi Gunn tuskin ehtii paneutumaan Ritari Ässään vähään aikaan. Ohjaaja-käsikirjoittaja nimittäin työstää jo seuraavaa Guardians of the Galaxy -jatko-osaa.


Lähteet: ScreenRant, Variety, THR

Kuva: NBC/Universal

R. Isoviita 06.08.2017 klo 14:38

Uusimmat uutiset