Ridley Scott leikittelee idealla Ripleyn paluusta

12.7.2017 18:49

Tuorein Alien-jatkumon elokuva Alien: Covenant jatkaa Suomessakin vielä leffateatterikierrostaan, mutta ohjaaja Ridley Scott katselee jo tulevaan. Hänen päämääränään on kutoa vähitellen umpeen aukko, joka on Prometheuksen ja Alien – kahdeksas matkustaja -elokuvan välillä. Uudessa haastattelussa Scott avaa ajatuksiaan ensimmäisen Alien-elokuvan Ripleyn historiasta.

Instagram-käyttäjä louisnostromo on lähettänyt sivulleen haastatteluvideon, jossa hän kysyy Scottilta, onko Sigourney Weaverin ikoniseksi tekemää hahmoa mahdollista tuoda takaisin Alien-leffasarjaan.

– Ripley tulee olemaan – tietenkin – jonkun tytär, Scott toteaa ja lisää, että aika määrittelee, mitä mahdutetaan niihin elokuviin, jotka jatkavat tarinaa siitä, mihin se jäi David-androidin (Michael Fassbender) lähdön yhteydessä.

Scott arvelee, että Ripleyn paluuta voi odottaa kuitenkin jonkin aikaa – jopa kahden elokuvan verran. Hän pitää kuitenkin mahdollisena, että Sigourney Weaver näyttelisi Ripleytä silloin edelleen, joskin CGI-tekniikalla nuorennettuna.

Lähde: ScreenRant, Instagram

Kuva: 20th Century Fox/ Aliens, 1986

Lisää luettavaa