Oscar-palkittu näyttelijä neuvottelee roolista True Detective -sarjassa

5.7.2017 18:20

Nic Pizzolatton luoma poliisisarja True Detective alkoi vuonna 2014 kehuvyöryin. Sekä katsojat että kriitikot puolelleen voittanut rankka etsivätarina palkittiin myös viidellä Emmyllä (mm. paras ohjaus) ja yhdellä BAFTA-palkinnolla. Lisäksi se oli ehdolla neljässä Golden Globe -palkintokategoriassa. Sarjan toinen kausi ei monien odotuksia täyttänyt, mutta kolmatta kautta kaavaillaan siitä huolimatta.

Moonlight-draamasta parhaan sivuosanäyttelijän Oscarin tänä vuonna voittanut Mahershala Ali (kuvassa seisomassa) on Deadlinen mukaan käymässä neuvotteluja roolista sarjan kolmannella kaudella. Tämän tason näyttelijän palkkaaminen kuulostaa lupaavalta: sarjan kehutulla ensimmäisellä tuotantokaudella päärooleissa loistivat juuriDallas Buyers Clubista miespääosan Oscarilla palkittu Matthew McConaughey ja kahdesti Oscar-ehdokkaana ollut Woody Harrelson. Toisella tuotantokaudella True Detectiven kärkikastissa nähtiin kovia näyttelijänimiä niin ikään, mutta vain yksi heistä, Rachel McAdams, on saanut nimeä Oscar-kisassa – ja hänkin päätyi Oscar-ehdokkaaksi vasta True Detective -kautensa jälkeen.

HBO ei ole vielä virallisesti päättänyt True Detectiven jatkosta, mutta Nic Pizzolatto on kuitenkin jo ilmaissut tietävänsä, mihin suuntaan sarja voisi seuraavalla kaudellaan kulkea. Vanhoista hahmoista tuskin nähdään jälleen vilaustakaan, vaan myös kolmannella kaudella on oletettavasti tarkoitus keskittyä aivan uusiin etsiviin ja uuteen tarinaan. Pizzolatton ja Alin lisäksi True Detectiven seuraavaan kauteen on alustavasti liitetty poliisisarjojen Hill Street Blues ja NYPD Blue moninkertaisesti palkittu käsikirjoittaja David Milch, joten sarjan jatko kuulostaa varsin lupaavalta.

Lähteet: Esquire, Deadline

Kuva: Moonlight/Cinema Mondo

Lisää luettavaa