Uutta tietoa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -jatko-osasta

Elokuvayhtiö Warner Bros. on raottanut salaisuuksien verhoa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -jatko-osan yltä, jonka kuvaukset ovat juuri alkaneet. Studio tiedotti eilen, minne leffasarjan toinen osa suuntaa ja kertoi myös jonkin verran sen hahmoista. Lisäksi tiedotteesta ilmenee, että jatko-osista ei puhuta numeroin, vaan Fantastic Beasts -otsikon alle sijoittuvina elokuvina.

Newt Scamanderin (Eddie Redmayne) ja kumppanien seikkailut ihmeotusten parissa jatkuvat Harry Potter -luoja J. K. Rowlingin käsikirjoittamina ensi vuoden lopulla. Jude Law (Sherlock Holmes) nähdään jatko-osassa ensimmäistä kertaa leffassa Dumbledore-velhon nuorempana painoksena. Ensimmäisessä elokuvassa vain vilaukselta nähty Newt Scamanderin rakas Leta Lestrange on jatko-osassa puolestaan jo fyysisesti mukana, Zoë Kravitzin (Divergent - Outolintu) näyttelemänä. Hänen lisäkseen tarinaan tulee mukaan Scamanderin vanhempi veli Theseus, jota esittää Callum Turner (Sota ja rauha).

Elokuvasarjan kakkososassa liikutaan vuoden 1927 Lontoossa, Pariisissa ja jälleen myös New Yorkissa. Liikkuvaista menoa selittää se, että Johnny Deppin näyttelemä paha velho Gridelwald on pyristellyt itsensä vapaaksi ja Scamanderin pitää kumppaneineen tavoittaa hänet ennen kuin ilkiö saa liikaa tuhoja aikaan. Tragediaa tarinaan tuo ohjaaja David Yatesin mukaan mm. se, että Scamanderin lämpimien tunteiden kohde, Leta Lestrange, on hyvin ongelmainen nuori nainen. Toisaalta leffassa nähtäneen myös suuri sirkus, jonka nähtävyydet luultavasti keventävät tunnelmaa.


Lähteet: Pottermore, Telegraph, Metro.co.uk, CinemaBelnd

Kuva: Warner Bros./Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

R. Isoviita 04.07.2017 klo 14:26

Uusimmat uutiset

Tom Hanks saa digitaalisen nuorennuskäsittelyn ”Tom Cruisen” jäljissä

Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis jälleen uraauurtavan teknologian parissa.

R. Isoviita

Vankilaan tuomittu ohjaaja päästettiin vapaaksi ”väliaikaisesti”

Kansainvälisesti maansa tunnetuimpia elokuvantekijöitä.

R. Isoviita

Miljoonia tuottanut leffasarja jumissa: Missä on Paddington 3?

Karhuherran ääninäyttelijä kertoi kuulumisia.

R. Isoviita

Uusi Frasier-sarja: Tuore paljastus antaa toivoa

Kelsey Grammer palaa tuttuun rooliinsa, mutta luvassa on myös muuta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...