Lisää Deadpoolia ja Judge Dreddiä!

10.5.2017 20:41

Nyt on tulossa nannaa sarjakuvahahmojen faneille. Sekä monet supersankarit marssivat joukolla ruutuihin, mutta eivät pelkästään elokuvissa. Esimerkiksi Deadpool 2 -leffan lisäksi suunnitteilla on TV-sarja, jossa kyseinen hahmo ilahduttaa nasevilla laukauksillaan.

Deadpool-televisiosarjaa puuhaavat veljekset Donald ja Stephen Glover, jotka työskentelevät sen kirjoittajina ja tuottajina. Donald Glover tunnetaan mm. Paluu pulpettiin- (Community) ja 30 Rock -sarjojen näyttelijänä, Stephen Glover puolestaan on kirjoittanut veljensä Atlanta-sarjaa. Heidän Deadpool-versiointinsa on aikuisempaan makuun suunnattu, mutta piirretty sarja. Piirretty on myös FX Productionsin ja Marvelin toinen yhteistyö – aiemmin yhtiöiden nimet on nähty yhdessä X-Men-universumia sivuavan Legion-sarjan yhteydessä. Mieleltään vinksahtaneesta mutantista kertova Legion jatkuu toiselle kaudelleen ensi vuonna.

Deadpoolin lisäksi tulevaisuuden virkavaltaa edustava Judge Dredd saa sekin oman TV-sarjan. Fanit ovat odottaneet pitkään Dreddin elokuvallista paluuta, vuoden 2012 Dredd-leffan lunastettua monien odotukset sarjakuvan hengen tuomisesta valkokankaalle, mutta TV-sarja saattaa lopulta olla parempi vaihtoehto. Judge Dredd: Mega-City Onen näyttelijälistausta ei ole vielä julkistettu, mutta sarjan on luvattu tähtäävän korkealle, joten sen roolitustakaan ei tehtäne hutiloiden. Dredd-sarjan tuottajiin kuuluu mm. Mark Stern, joka on aiemmin työskennellyt mm. Battlestar Galactica– ja Stargate: Atlantis -sarjojen parissa.

Lähteet: IndieWire, BBC, IM Global Film

Kuva: Reliance Entertainment, Dredd (2012)

Lisää luettavaa