Deadpoolin jatkolle lisää kirjoittajia

23.2.2017 07:09

Viime vuoden kovimpiin hitteihin lukeutuneelle Deadpoolille kehitellään jatko-osaa. Nimiosaa esittänyt Ryan Reynolds on tiiviisti mukana myös sen tekemisessä, mutta muiden tekijöiden osalta tilanne on ollut ns. eläväisempi. Tuoreimman tiedon mukaan elokuvan käsikirjoitusta on pyydetty muokkaamaan lisää väkeä.

Mitä useampi kokki, sitä huonompi soppa – ainakin sananlaskun mukaan. Ensimmäisen Deadpool-käsikirjoituksen kynäilleet Rhett Reese ja Paul Wernick, jotka tekivät myös Zombieland-komedian, ovat Reynoldsin mukaan yhä laatimassa Deadpool 2:n käsikirjoitusta. Collider-sivuston mukaan leffan kirjoittajalistalle on kuitenkin lisätty Drew Goddard.

Goddardin meriittiluettelosta löytyy mm. suosittu Netflix-sarja Daredevil sekä Matt Damonin tähdittämän tieteisraina Yksin Marsissa. Deadpoolin lailla Daredevil kuuluu Marvel-yhtiön sarjakuvahahmoihin, joten näin Goddardilla vaikuttaisi ainakin olevan kokemusta Marvelin franchisen kanssa työskentelystä. Uuden elokuvan parissa toimivien paikat ovat silti olleet nk. tuulisia. Tähän mennessä Deadpool 2:n ohjaaja on vaihtunut ja myös leffan säveltäjä irrottautui projektista. Näillä näkymin jatko-osan ohjaa David Leitch, jolla on pitkä historia stunttitemppujen puolella (mm. 300, Hannu ja Kerttu: Noitajahti).

Lähteet: Screenrant, ComingSoon, CinemaBlend

Kuva: SF Film

Lisää luettavaa