Kylmää kyytiä: Liam Neeson kiipeää lumiauran puikkoihin


Liam Neeson tunnettiin pitkään yhtenä arvostetuista draamanäyttelijöistä, jonka kyvyt huomioitiin mm. Steven Spielbergin historiallisesta Schindlerin listasta Oscar-ehdokkuudella. Sittemmin irlantilaistähti on vallannut jalansijaa myös toimintaelokuvien parissa, erityisesti Taken-leffasarjan kautta. Takenin perhettään suojelevan vanhan agentin roolista Neeson on nyt siirtymässä kostonhimoiseksi lumiauramieheksi.

Hard Powder -nimisestä toimintatrilleriä on tarkoitus kuvata Kanadan maisemissa. Neeson näyttelee elokuvassa vuoden kansalaiseksi kotikaupungissaan julistettua lumenauraaja Nelsiä. Työkseen isoja koneita liikuttelevan miehen elämä mullistuu, kun läpipaha huumeparoni vie hänen poikansa hengen. Musertava tapahtuma ajaa auraajan koston tielle.

Leffan pahis on varsin erikoislaatuinen, sillä ennakkotietojen mukaan tämä ajelee trendikkäästi Tesla-sähköautolla, pukeutuu huippumuotiin ja on vannoutunut vegaani. Täysin uusi idea tämä elokuva ei ole, sillä sen ohjaaja Hans Petter Moland teki samaa asetelmaa hyödyntävän ja mustaa komediaa tihkuvan toimintatrilleri Lumiauramiehen kotimaassaan Norjassa jo vuonna 2014. Uuden version käsikirjoittajaksi on kuitenkin vaihtunut vielä suhteellisen tuntematon Frank Baldwin.


Alkuperäisen leffan trailerin voit katsoa tästä.


Lähteet: Tracking Board, Variety, Den of Geek

Kuva: Magali Bragard, 2011 Europacorp, M6 Films, Grive Productions/Taken 2

R. Isoviita 01.02.2017 klo 18:42

Uusimmat uutiset

Viime vuoden kamppailupätkä Mortal Kombat saa jatkoa

Hahmoja riittää useampaankin osaan.

R. Isoviita

Disney vastasi Peter Dinklagen kritiikkiin

Konsulttiapua on haettu.

R. Isoviita

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...