Nolon näköinen oheistuote puhuttaa Kaunotar ja hirviö -faneja

17.1.2017 13:43


Disneyn uusi versio vuoden 1991 Kaunotar ja hirviö -elokuvastaan eli Beauty and the Beast, saapuu Suomessakin elokuvateattereihin 17.3. Elokuvan oheismateriaalia markkinoidaan ympäri maailmaa jo nyt. Eräs näistä tuotteista on kuitenkin herättänyt fanien keskuudessa hämmästelyä ja hilpeyttä.

Kyseessä on Belle-kaunotarta esittävä nukke. Sosiaalisessa mediassa jaettujen kuvien perusteella nukkeuutuudesta on pyritty tekemään Belleä näyttelevän Emma Watsonin (kuvassa) näköinen, mutta lopputulos on monien mielestä mennyt mönkään. Kuten mm. Twitter-käyttäjä @Selinaivy toteaa: ”He luulivat tehneensä kivasta Emmasta Belle-nuken, mutta sen sijaan he tekivät Justin Bieber -nuken.”

Kaunottaren tuttuun kullankeltaiseen tanssiaisasuun puettu nukke tosiaan muistuttaa jossain määrin piirteiltään kyseistä laulajaidolia, mutta myös muita miesjulkimoita, kuten John Malkovichia. Erikoista asiassa on, että kyseessä on Disneyn brändiin virallisesti liitetty lelu, jota myydään myös siis Disneyn omissa liikkeissä ja verkkokaupassa. Jos se vedetään negatiivisen palautteen vuoksi markkinoilta ennen aikojaan, siitä tulee todennäköisesti ulkonäöstään huolimatta keräilijöitä kiinnostavaa tavaraa.

Lähteet: USA Today, Metro.co.uk, Daily Mail

Kuva: Disney

Lisää luettavaa