Vuoden viihdyttäjä valittu

8.12.2016 12:37

Viihdejulkaisu Entertainment Weekly on valinnut vuoden viihdyttäjän. Kunnia osui tällä kertaa näyttelijä Ryan Reynoldsin kohdalle. Aiempina vuosina titteliä ovat kantaneet mm. talk show -isäntä Jimmy Fallon ja näyttelijä Jennifer Lawrence.

Entertainment Weekly perustelee Reynoldsin valintaa pääasiassa tämän Deadpool-elokuvalla. Helmikuussa ensi-iltaan tullut ja sittemmin hitksi kasvanut toimintakomedia toi EW:n mukaan valkokankaille sen huumorin, josta Deadpool-sarjakuvat tunnetaan. Elokuva oli Reynoldsin intohimoprojekti, jota hän ajoi eteenpäin yli kymmenen vuotta. Kuten tunnettua, Deadpoolin oman elokuvan valmistuminen oli epävarmaa, kunnes fanit pääsivät näkemään ja antamaan palautetta materiaalista, jota Reynolds ja elokuvan ohjaaja olivat työstäneet.

Reynolds on myös elokuvan julkaisun jälkeen ilahduttanut Deadpool-faneja erilaisin tempauksin, kuten mm. palaamalla hahmoksi Youtube-suosikki Screen Junkiesin Honest Trailers -parodiavideolle. Vuoden viihdyttäjä on noussut myös kriitikoiden palkintojuhlallisuuksien ehdokaslistalle kahdessa kategoriassa: parhaan toimintaelokuvanäyttelijän ja parhaan komediaelokuvanäyttelijän ryhmissä.

Lähde: EW

Kuva: 20th Century Fox/Deadpool

Lisää luettavaa