Monty Python -stara hauskuuttamaan DC:n sarjakuvaleffoihin?

DC:n sarjakuviin perustuvia leffoja on luonnehdittu monissa kommenteissa sekä arvioissa synkeiksi ja huumorittomiksi. Joidenkin kriitikoiden mielestä tämä on myös yksi niistä syistä, minkä takia Marvel-yhtiön tuotoksiin pohjautuvat elokuvat ovat yleisesti pidetympiä. Asialle yritetään ehkä tehdä jotain - siihen vihjaavat tunnetun englantilaiskoomikon Twitter-tilillä havaitut muutokset.

Kyseinen koomikko on Monty Python -sarjasta ja elokuvista tunnettu John Cleese. Virallista tietoa tähden sarjakuva-aiheisesta roolista ei ole vielä annettu, joten se on tässä vaiheessa pitkälti pelkkää spekulaatiota. Fanit ovat kuitenkin havainneet, että Cleesen virallisen Twitter-tilin seuraajiksi ovat nyttemmin ilmaantuneet sekä Iso-Britannian virallinen Batman v Superman -Twitter -kanava, että valokuvaaja Clay Enos, joka on kuvannut mm. DC:n Watchmen- ja Man of Steel -elokuviin liittyviä muotokuvia. Cleese puolestaan on liittynyt Twitterissä sekä ohjaaja Zack Snyderiä että uusinta Batmania näyttelevää Ben Affleckia.

Ajatus Cleesen liittymisestä DC-universumin elokuviin saattaa tuntua tällaiselta pohjalta kaukaa haetulta, mutta toisaalta myös näyttelijä Joe Manganiellon (True Blood) roolitusta edelsi samankaltainen kuvio. Manganiellon on sittemmin vahvistettu olevan mukana Ben Affleckin tulevassa Batman-rainassa pahisroolissa. Ketä sarjakuvahahmoa Cleese mahdollisesti näyttelisikin, lopputulosta ei päästä kovin pian näkemään DC:n ja Warner Brosin tulevien elokuvien aikataulutuksen takia.


Lähteet: We Got This Covered, ScreenRant, MoviePilot

Kuva: Vaaleanpunainen pantteri 2/SF Film

R. Isoviita 27.11.2016 klo 15:52

Uusimmat uutiset

Ghostbusters-tähti härnää: Koomikkolegenda sittenkin mukana uudessa leffassa?

Lähes koko vanha jengi tekee paluun Ghostbusters-maailmaan.

R. Isoviita

Fetissiviestikohuun joutuneelle Armie Hammerille löytyi korvaaja

Hammerin piti näytellä Jennifer Lopezin rinnalla.

R. Isoviita

Miksi Stanley Kubrick hylkäsi tämän kappaleen klassikkoelokuvastaan?

Ns. kadonnut laulu viimein julki.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...