Mitä X-Men-leffojen jälkeen?

Tänä vuonna julkaistu X-Men: Apocalypse oli jo kolmas osa elokuvasarjassa, joka kuvasi professori X:n ja kumppanien varhaisempia vaiheita. Vaikka X-Men-universumiin sijoittuvia elokuvia on vielä tulossa (Hugh Jackmanin viimeinen esiintyminen ahmamies Wolverinena ensi vuonna elokuvassa Logan ja tekeillä on myös jatko-osa Deadpool-rymistelylle), tutun mutanttiryhmän yhteiset seikkailut ovat toistaiseksi katkolla.

X-Men-leffojen ystävät saavat kuitenkin uutta katsottavaa Uudet Mutantit -filmatisoinnista. Kyseisen sarjakuvaleffan tuotannosta kiersi huhuja jo viime vuonna, mutta pitkän hiljaisuuden jälkeen siitä kuuluu nyt jälleen uutta. Comingsoon.net:in saamien vihien mukaan Uudet Mutantit eli The New Mutants toisi valkokankaalle varsinaisen hirmupedon, Demonikarhun (Demon Bear), joka saa voimansa ihmisten negatiivisista tuntemuksista.

Leffan näyttelijävalintoja varmasti mietitään parhaillaan, sillä sen on uumoiltu valmistuvan vuodelle 2018. Aiemmin on huhuttu, että Uusien Mutanttien näyttelijäryhmään liittyisi ainakin Game of Thrones -tähti Maisie Williams, mutta asialle ei ole saatu varmistusta 20th Century Foxilta. Stephen Kingin tyylistä kauhua ja John Hughesin rentoja nuorisokuvauksia yhdisteleväksi kuvaillun leffan ohjaajaksi on nimetty Josh Boone (Tähtiin kirjoitettu virhe).


Lähteet: Comingsoon.net, SlashFilm, We Got This Covered

Kuva: Marvel

R. Isoviita 24.11.2016 klo 13:17

Uusimmat uutiset