Fassbenderillä kaksoisrooli tulevassa Alien-elokuvassa

2.11.2016 13:18

Ridley Scottin Prometheuksessa androidi Davidina nähty Michael Fassbender on paljastanut lisätietoa leffan jatko-osasta. Alien-elokuvien jatkumoon kuuluva Alien: Covenant on valmistumassa ensi vuonna. Niin ikään Scottin ohjaama raina tuo Fassbenderin lisäksi jälleen valkokankaille Noomi Rapacen näyttelemän Elizabeth Shaw’n, joka nähtiin viimeksi androidi Davidin seurassa, mutta jonka mukana olo ei jatkon osalta aiemmin ollut aivan varmaa.

Fassbenderin mukaan hän näyttelee Alien: Covenantissa kahta roolia. Michael Greenin, John Loganin ja Jack Paglenin kirjoittaman jatko-osan tarkempaa juonta hänellä ei silti ole lupaa paljastaa.

– Voin sanoa, että näyttelen kahta robottia, Walteria ja Davidia, Fassbender kertoo.

Hän kehuu myös ohjaaja Scottia siitä, että tämä on palannut Alien-elokuvien ”DNA:han”, ja erityisesti leffasarjan kauhupuoleen. Ennalta elokuvasta tiedetään tässä vaiheessa se, että siinä Covenant-niminen alus laskeutuu planeetalle, jonka ainut asukki on juuri Fassbenderin näyttelemä David. Miten Walter-androidi liittyy kuvioon, se paljastunee vasta elokuvan ensi-illan aikaan.

Lähteet: CinemaBlend, ComingSoon

Kuva: 20th Century Fox/Prometheus

Lisää luettavaa