Hurmaavan Paddington-karhun seikkailut jatkuvat

Marmeladille perso perulaiskarhu Paddington palaa valkokankaille ensi vuonna. Karhuherra seikkaili omassa TV-sarjassaan jo 1970-luvulla, mutta vuonna 2014 valmistunut leffa teki nallesta jälleen hitin. Jatko-osan kuvaukset ovat käynnistyneet tällä viikolla ja niiden myötä uuden leffan näyttelijäkaartista on annettu lisää tietoa.

Uutena nimenä Paddington 2:een on liittynyt brittiläinen Hugh Grant, joka on tehnyt vähemmän elokuvarooleja sitten kahden ensimmäisen Bridget Jones -komedian yli kymmenen vuotta sitten. Hänen lisäkseen Paddingtonin kohtaa irlantilainen Brendan Gleeson, jonka jotkut saattavat muistaa mm. Harry Potter -elokuvasarjan Alastor Vauhkomielenä (eng. Alastor Moody). Lutuisen mutta alati itsensä kiipeliin saattavan Paddingtonin äänenä jatkaa Ben Whishaw, ja ensimmäisestä leffasta tuttuina kasvoina mukaan palaavat mm. Peter Capaldi, Sally Hawkins, Hugh Bonneville ja Jim Broadbent.

Jatko-osan ohjaa sama mies kuin ensimmäisenkin seikkailun, eli Paul King. Hänen osittain myös kynäilemässään uudessa rainassa Paddington on asettunut uuteen asuinmaahansa ja haluaa löytää rakkaalle tädilleen 100-vuotissyntymäpäivälahjan. Sopiva lahja löytyy, mutta ongelmia syntyy, kun joku varastaa sen.

Gleesonin näyttelemä voimamies tarjoaa pikkunallelle apuaan, mutta Hugh Grantin näyttelemän paikallisjulkkiksen aikeet pidetään vielä hämärissä. Tähän elokuvaan Paddingtonin taru ei kuitenkaan pääty, sillä kolmatta osaa suunnitellaan jo vuodelle 2020.


Lähteet: Deadline, The Independent, Variety

Kuva: Studio Canal

R. Isoviita 20.10.2016 klo 14:31

Uusimmat uutiset

Scarlett Johansson haastoi Disneyn oikeuteen

Syynä Black Widow.

R. Isoviita

Netflixin tulevaisuudessa näkyy… keltaista?

Suoratoistojätin sisältövalikoimaan tullee myös tämän suosikkihahmon uutuussarja.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...