Jennifer Lawrencen ja Darren Aronofskyn leffa tekee tuloaan

Käsikirjoittaja ja ohjaaja Darren Aronofskyn (Black Swan) yhteistyö näyttelijä Jennifer Lawrencen kanssa nousi otsikoihin jo vuoden alussa. Toistaiseksi elokuvasta on kuitenkin kerrottu hyvin vähän, vaikka sen ensi-illan pitäisi koittaa ensi vuonna. Nälkäpeli- ja X-Men-tähti Lawrencenkin mukana oleminen oli aluksi lähinnä huhun asteella.

Aronofskyn uusin raina on vielä vailla virallista nimeä, joskin joissakin lähteissä sitä on kutsuttu nimellä Day 6. Joidenkin tietojen mukaan se kertoo kuitenkin pariskunnasta, jonka suhde joutuu koetukselle kutsumattomien vieraiden tunkeuduttua heidän kotiinsa. Lawrencen kanssa leffassa näyttelevät Javier Bardem, Domhnall Gleeson ja Michelle Pfeiffer.

Filminauhaa suosiva Aronofsky on kuvannut elokuvaansa 16 mm:n filmille viime keväästä. Kuvausten kerrotaan päättyneen Kanadassa alkusyksystä, ja Aronofskyn kerrotaan lisäksi tilanneen islantilaiselta Jóhann Jóhannssonilta (Sicario) elokuvaansa musiikin. Vähäisistä ennakkotiedoista huolimatta leffasta odotetaan mahdollista Oscar-ehdokasta mm. parhaan naispääosan kategoriaan vuonna 2018.


Lähteet: IndieWire, Collider, CinemaBlend, Aronofsky Films

Kuva: Passengers, 2016/The Walt Disney Co.

R. Isoviita 13.10.2016 klo 13:28

Uusimmat uutiset