Jälleen yksi vanhempi tähti mukaan sarjakuvafilmatisointiin

2000-luvun suuren budjetin sarjakuvafilmatisointeja yhdistää lähes poikkeuksetta se, että niissä on mukana myös joku itselleen jo vuosia sitten tähtistatuksen saanut näyttelijä. Uhrilampaat-tähti Anthony Hopkins oli vuonna 2011 alkunsa saaneen Thor-leffojen ylijumala Odin, Man of Steelissä Kevin Costner vietti jonkin aikaa leppoisaa perhe-elämää Clark Kentin kanssa ja Puhalluksestakin muistettava Robert Redford piipahti Captain American maailmassa pari vuotta sitten - muutamia mainitaksemme. Nyt tämän joukon jatkeeksi on liittymässä uusi nimi.

Jurassic Park -elokuvista parhaiten tunnettu irlantilaissyntyinen Sam Neill on kiinnitetty mukaan tulevaan Thor: Ragnarok -jatko-osaan. Ukkosenjumalan mytologiasta ammentava sarjakuva-adaptaatio tuo valkokankaille jälleen myös Chris Hemsworthin näyttelemän Thorin ja tämän kieroa Loki-veljeä esittävän Tom Hiddlestonin. Jurassic Park -leffojen ystäville elokuvassa on toinenkin tuttu kasvo, dinosaurusseikkailuissa eksentristä Ian Malcolmia näytellyt Jeff Goldblum esittää uudessa Thor-rainassa ikivanhaa ja universumin salat tuntevaa Grandmasteria, jota on niin ikään kuvailtu eksentriseksi hahmoksi.

Sam Neill paljasti EW:lle hiljattain antamassaan haastattelussa, että myös hän oli ollut pari päivää mukana Thor: Ragnarokin kuvauksissa. Rooli on kuitenkin erittäin salainen vielä tässä vaiheessa - elokuvan ensi-iltaan on aikaa yli vuosi.

- En oikeastaan saa puhua tästä, enkä saa kertoa roolistani… […] Minun täytyi allekirjoittaa monenlaisia juttuja. Joten, jos sanon muuta, Marvelin salaiset agentit - ja he ovat tappavia - tulevat ja nappaavat minut sekä luultavasti myös lapseni, Neill laukoi kiinnityksestään.


Lähteet: EW, Tracking Board, The Wrap

Kuva: gdcgraphics

R. Isoviita 27.09.2016 klo 14:30

Uusimmat uutiset

Kolmannessa Ihmeotukset-leffassa nähdään eeppinen taistelu

Uusi näyttelijä panee tuulemaan.

R. Isoviita

Tom Cruise palautti palkintojaan takaisin

Golden Globe -palkintojen taustaorganisaatio vastatuulessa.

R. Isoviita

Legendaarisen toimintajännärin naistähti osastaan: ”Tarpeeton siinä elokuvassa.”

1960-luvun kaunotar muisteli osaansa Steve McQueenin rinnalla.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...