Vin Diesel paljasti uutta Guardians of Galaxyn sankareista

20.8.2016 14:19

Näyttelijä Vin Diesel, joka on lainannut ääntään Guardians of the Galaxy -hahmo Grootille, on osoittautunut näyttelemäänsä hahmoa vuolassanaisemmaksi. Diesel paljasti, että huhuissa pyöritelty Marvel-hahmojen uusi kohtaaminen on totta. Tämä tarkoittaa, että Groot kumppaneineen nähdään Avengers-elokuvassa.

Jo pari vuotta sitten uumoiltiin, että Guardians of the Galaxyn ja Avengers 3:ksi tuolloin nimetyn elokuvan välillä olisi jokin yhteys. Diesel kertoi tuoreessa Facebook Live -keskustelussaan, että näiden Marvel-maailmojen kohtaaminen on käymässä toteen.

– Guardians-hahmot tulevat olemaan osa Avengers: Infinity War [-tarinaa] ja se on uskomattoman jännittävää, Diesel vahvisti.

Guardians-leffoja luotsannut ohjaaja James Gunn on jo aiemmin sanonut, ettei ensi vuonna ensi-iltaan tuleva Guardians of the Galaxy Vol. 2 lähesty Avengers-kuvioita, joten näiden kahden tiimin mahdollista yhteistyötä on luvassa valkokankaan täydeltä vasta vuonna 2018, kun Avengers: Infinity War julkaistaan. Useilla eri sivustoilla on etukäteen spekuloitu, että Avengersien Nick Fury (Samuel L. Jackson) saattaisi kaivata apua Guardianseilta taistelussa megaluokan vihollista, Thanosia (Josh Brolin), vastaan.

 

Lähteet: ScreenRant, CinemaBlend, io9, Variety, Facebook

Kuva: BVI Finland

Lisää luettavaa