Kate Winslet ja ohjaajalegenda Allen yhteistyöhön

23.6.2016 10:50

Useat näyttelijät ovat todenneet haaveilleensa pääsevänsä joskus tekemään yhteistyötä ohjaajalegenda Woody Allenin kanssa. Jokin aika sitten The Dressmaker– ja Steve Jobs -elokuvissakin nähty englantilaistähti Kate Winslet kuuluu niiden onnellisten joukkoon, joille Allen on tarjonnut roolia. Lähes vuosittain uuden elokuvan urallaan tehnyt Allen (80 v.) aloittelee seuraavan elokuvansa kuvauksia syksyllä.

Kuten Allenin aiempien elokuvien kohdalla, tämänkään leffan juonesta ei vielä tiedetä mitään. Leffan käsikirjoitus on tuttuun tapaan kuitenkin Allenin itsensä. Winsletin lisäksi elokuvan muista mahdollisista näyttelijäkiinnityksistä tai -ehdokkaista ei ole tässä vaiheessa vielä tarkempaa tietoa.

Kate Winsletille tämä elokuva on ensimmäinen yhteinen Woody Allenin kanssa, vaikka näyttelijätär tuskin on jäänyt Allenilta huomaamatta 1990-luvun puolivälistä asti edenneen uransa aikana. Allenin edellinen elokuva, 1930-luvulle sijoittuva romanttinen draama Café Society julkaistiin Cannes’n elokuvajuhlilla toukokuussa. Kyseistä rainaa levittää Amazon Studios, joten saattaa olla, että siitä tulee myös Allenin ja Winsletin vielä nimettömän yhteiselokuvan levittäjä.

Lähteet: Variety, Guardian, IndieWire

Kuva: Cinema Mondo/The Dressmaker

Lisää luettavaa