Mitä tiedetään Ocean’s 11 -rebootista?

16.6.2016 13:49

Rikoskomedia Ocean’s 11 on tähän mennessä tehty jo kahteen kertaan. Ensimmäistä kertaa tuskin moni nykykatsoja edes muistaa, sillä se tapahtui jo vuonna 1960 Frank Sinatran, Dean Martinin ja kumppanien voimin. Vuoden 2001 uusintaversio George Clooneyn johtaman tähtikaartin kanssa poiki myös kaksi jatko-osaa, mutta nyt sarjaa viritellään taas uusiksi.

Uutta elokuvaa työstää Clooneyn tähdittämien Ocean’s-leffojen ohjaaja Steven Soderberghin hyväksi ystäväksi tunnustautuva Gary Ross (Nälkäpeli). Soderbergh puolestaan toimii tällä erää elokuvan yhtenä tuottajana. Tulevassa rainassa on tarkoitus vaalia 2000-luvun aiempien Ocean’s-elokuvien henkeä, sillä Ross kuvailee rebootia SlashFilmille antamassaan haastattelussa osaksi jatkumoa.

Ocean’s Eight (ja myös Ocean’s Ocho) -nimellä kulkevan elokuvan on kerrottu keskittyvän aiemmista osista tutun Danny Oceanin lähisukulaisen ympärille. Varhaisessa juonikyhäelmässä Oceanin sisko suunnittelee tiimeineen ryöväävänsä arvokkaan kaulakorun juhlahumun turvin, mutta vielä ei ole selvää, säilyykö tämä asetelma Olivia Milchin kynäilemässä käsikirjoituksessa loppuun asti. Leffan tuottajaportaassa on oltu kiinnostuneita Jennifer Lawrencesta veijaritarinan pääosaan. Muita varteenotettavia ehdokkaita ovat alustavien tietojen mukaan mm. Sandra Bullock, Elizabeth Banks ja Cate Blanchett.

Lähteet: SlashFilm, Tracking Board, CinemaBlend

Kuva: Warner Bros./Ocean’s 13, 2007

Lisää luettavaa