Maailmanloppu koitti The Last of Us -tarinalle

5.4.2016 14:07

Moni peliin pohjautuva elokuva saa osakseen halveksuntaa, mutta ainakin yhden nimekkeen elokuvaversiota odotettiin pelipiireissä mielenkiinnolla. Toimintaseikkailu The Last of Us, joka julkaistiin vuonna 2013, vaikutti tarjoavan hyvän lähtökohdan elokuvaversiolleen: maailmanlopun jälkeinen maailma ja siellä miehen ja teinitytön muodostama selviytyjäkaksikko, joka pyrkii kohti turvaa. Elokuvan tilanne on kuitenkin huono.

Pelivalmistaja Naughty Dogin Neil Druckmann, joka on toiminut myös elokuvan käsikirjoittajana, paljasti ikävät uutiset IGN:n haastattelussa. Druckmannin kertoman mukaan leffaa on turha odottaa pian, jos ollenkaan.

– Tiedän sanoneeni jokin aika sitten haastattelussa […], että käsikirjoitus on hyvässä mallissa ja sitten tämä luisui jotenkin tuotantohelvettiin, kuten näillä jutuilla on tapana, Druckmann toteaa.

Elokuvan naispääosaan kaavailtiin Game of Thronesin Arya Starkina tunnettua Maisie Williamsia, mutta tällä haavaa näyttelijävaihtoehtoja ei mietitä. Druckmann mainitsee, ettei The Last of Usin elokuvaversion tiimoilla mikään ole liikahtanut puoleentoista vuoteen. Pelipuolella hän on kuitenkin antanut varovaisen toiveikkaita lausuntoja siitä, että konsolien ystävät saisivat seikkailulle jossain vaiheessa jatko-osan.

Lähteet: IGN, ComingSoon, GameRant

Kuva: Naughty Dog/Sony

Lisää luettavaa