Kuumimmat ysärimuusikot vs. zombit: larger than life -elokuvakokemus?

18.3.2016 16:25

Onko sydämessäsi erityinen paikka 1990-luvun poikabändeille? Mm. hiteistään Larger Than Life, I’ll Never Break Your Heart ja Everybody (Backstreet’s Back) tunnetun Backstreet’s Boys -kokonpanon jäseniä nähdään seuraavaksi pitkässä elokuvassa. Projektin takana on kyseisen yhtyeen laulaja Nick Carter, joka on jo vuosia haaveillut omasta leffasta.

Dead 7 -niminen raina saa ensi-iltansa B-luokan tieteissarjoista ja tarkoituksellisen hömelöstä Sharknado-katastrofileffasarjasta tunnetun Syfy-kanavan ohjelmistossa ensi kuun alussa. The Walking Deadin elävien kuolleiden vaeltavia joukkoja, lännenelokuvaa ja entisten suurten musiikkitähtien näyttelijänlahjoja yhdistelevä tuotos nähtäneen kuitenkin sen jälkeen myös muualla. Backstreet Boysin lisäksi elokuvassa esiintyvät ’N Sync ja O-Town-yhtyeistä tutut kasvot.

Vaikka nämä poikabändit olivatkin kultavuosinaan toistensa kilpailijoita, elokuvassa niiden esiintyjät asettuvat lähes yksissä tuumin zombeja vastaan. Kaikki yhtyeiden jäsenet eivät ole tähän taistoon lähteneet, sillä esim. ’N Syncissä kuuluisuuteen pompannut Justin Timberlake ei leffaan osallistunut. Dead 7:n laatu on omaa luokkaansa, minkä takaa sen taustalla toimiva Sharknado-tuottaja Asylum.

Katso leffan traileri tästä ja huikaistu.

Lähteet: The Rolling Stones, ScreenRant

Kuva: The Asylum

Lisää luettavaa