Ikäviä uutisia: Sandman-leffa menetti tähtensä

Pitkään työn alla ollut Neil Gaimanin palkittuun sarjakuvaan perustuva Sandman-elokuva on ongelmissa. Elokuvan piti valmistua paremmin näyttelijänä tunnetun Joseph Gordon-Levittin ohjaamana ja pääosittamana, mutta nyt tällaista leffaa ei ole odotettavissa. Gordon-Levitt irtisanoutui projektista julkisesti vain noin päivä sen jälkeen, kun Sandmanin uusi tuotantoyhtiö oli kertonut vaihtaneensa elokuvan käsikirjoittajaa.

Gordon-Levittiä pidettiin Sandman-fanituksensa vuoksi henkilönä, joka olisi mahdollisesti pystynyt tuomaan hahmon valkokankaalle mahdollisimman uskollisena Gaimanin teoksille. Hän oli valinnut yli vuosi sitten leffan käsikirjoittajaksi yhdessä tuottajana toimivan Gaimanin ja Christopher Nolanin Batman-trilogiaakin kirjoittaneen David S. Goyerin kanssa englantilaisen Jack Thornen (Skins). Tuotantoyhtiö kuitenkin vaihtoi nyt Thornen kauhuelokuvien parissa työskennelleeseen Eric Heissereriin (Painajainen Elm Streetillä).

Warner Brosilta New Line -yhtiölle siirtynyt Sandman-elokuva oli Gordon-Levittille tärkeä projekti, mutta näkemysristiriidat näyttivät paisuneen liian suuriksi, jotta hän olisi voinut jatkaa sen parissa. Tämä kuvio muistuttaa läheisesti ohjaaja Edgar Wrightin ja Ant-Man-elokuvan tapausta, joka nousi julki vuonna 2014. Gordon-Levitt kommentoi päätöstään Facebook-sivullaan tuoreeltaan näin:

- Ymmärsin, ettei New Linen porukka näe Sandmania kanssani samalla tavalla erityisenä ja millainen sen elokuvasovituksen tulisi olla tai voisi olla. Joten, ikävä kyllä, päätin poistaa itseni tästä projektista. Toivon kaikkea hyvää tiimille, joka jatkaa elokuvan parissa. Haluan myös kiittää kaikkia niitä mahtavia ihmisiä, joiden kanssa minulla on ollut ilo työskennellä tässä tuotannossa.


Lähteet: Facebook, THR, Deadline

Kuva: DC

R. Isoviita 06.03.2016 klo 07:04

Uusimmat uutiset

Fetissiviestikohuun joutuneelle Armie Hammerille löytyi korvaaja

Hammerin piti näytellä Jennifer Lopezin rinnalla.

R. Isoviita

Miksi Stanley Kubrick hylkäsi tämän kappaleen klassikkoelokuvastaan?

Ns. kadonnut laulu viimein julki.

R. Isoviita

Liam Neeson -leffa jyräsi Wonder Woman 1984:n

Miten nyt on laita näyttelijän eläköitymisen?

R. Isoviita

Kyseenalaista mainetta saaneen ohjaajan mysteeriprojekti kerää huippunimiä

Tähtiä aina Christian Balesta Robert De Niroon lupautunut mukaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...