De Niro lähti kävelemään

22.9.2015 13:38

Jo ikämiessarjaan laskettava näyttelijätähti Robert De Niro ärsyyntyi haastatelussa. Tällä viikolla myös Suomessa ensi-iltaan tulevan Harjoittelija-komedian toista päärooli näyttelevä De Niro oli antamassa haastattelua Radio Timesin toimittajalle, kun hän kesken kaiken poistui tilanteesta. Toimittaja Emma Brockes kertoi julkaisussaan, että tähti oli pyytänyt häntä sammuttamaan nauhurinsa, pompannut tuolistaan ja lähtenyt etsimään henkilöä, joka voisi saattaa hänet pois haastattelupaikalta.

De Niro ei ole joidenkin lähteiden mukaan haastateltavista helpoimpia, mutta aivan vastaavaa hänen kohdaltaan ei ole raportoitu ainakaan kovin hiljattain. Brockesin mukaan näyttelijä oli vaikuttanut olevan alamaissa koko haastattelun ajan. Kun Brockes oli kysynyt, kuinka De Niro vastustaa kiusausta heittää ns. automaattivaihdetta päälle elokuvan kulisseissa ja miltä hänestä tuntuu, kun tämän osittain perustama Tribecan elokuvafestivaali on muuttunut pankkiirien pyörittämäksi tapahtumaksi, oli tähti keskeyttänyt haastattelun.

– Tuo kaikki on negatiivisesti päätelty, De Niro oli tokaissut Brockesin yrittäessä nyhtää tähdestä irti, mikä tämän oli harmistuttanut. De Niro täsmensi automaattivaihteella toimimista koskeneen kysymyksen olleen niin ikään hänestä negatiivista päätelmää. Harjoittelija-elokuva ei ole saanut kansainvälisessä mediassa kovin hyviä arvosanoja.

Lähteet: The Guardian, Independent

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa