Patrick Dempseylle uusi rooli tämän naisen rinnalla?

10.9.2015 13:16

Edellisestä Bridget Jones -komediasta on jo ehtinyt kulua niin paljon aikaa, että monikaan tuskin uskoi hahmon enää palaavan valkokankaalle, jos edes koko hahmoa muistaa. Tämän hössöttävän sinkun rakkauselämään paneutunut elokuvasarja on kuitenkin lopulta saamassa kolmannen osansa, josta kiersi puheita jo pari vuotta sitten. Renée Zellweger palaa n. kymmenen vuoden tauon jälkeen menestysrooliinsa ja seurakseen hän saanee Greyn anatomiasta tutun komistuksen.

Näyttelijä Patrick Dempsey, joka tunnetaan Greyn anatomia -sarjan tohtori Shepherdinä, käy Deadlinen mukaan viimeisiä neuvotteluja roolista elokuvassa Bridget Jones’s Baby. Dempseyn roolinimeä ei ole paljastettu vielä, mutta hän saattaa näytellä joko Jonesin uutta ihastusta tai astua elokuvasarjasta pois jättäytyneen Hugh Grantin tilalle. Grant, joka taisteli Jonesin huomiosta Daniel Cleaver -nimisenä naistenmiehenä kahdessa aiemmassa Bridget Jones -rainassa, ei ole omien sanojensa mukaan palaamassa enää kyseiseen rooliinsa.

Bridget Jones’s Baby -leffassa nähdään jälleen Zellwegerin rinnalla myös Colin Firth, tutusti Mark Darcyn osassa. Elokuvan ohjaa ensimmäisen Bridget Jones -rainan puikoissa ollut Sharon Maguire. Ohjaaja tiimeineen on kiertänyt tiiviisti etsimässä uusia kuvauspaikkoja, sillä Zellwegerin ja kumppanien kanssa aloitettavien kuvausten pitäisi käynnistyä lopulta tämän vuoden aikana.

Lähteet: Deadline, Daily Mail, Vulture

Kuva: Universal

Lisää luettavaa