Eastwoodin ja Neesonin perintöä jatkamassa

4.9.2015 08:41

Clint Eastwood ja Liam Neeson (kuvassa) ovat taatusti näyttelijöitä, joiden nimet tunnetaan. Vaikka joidenkin viihdealan miesten ja naisten jälkikasvu ei joko omasta tai vanhempiensa toiveesta seuraa vanhempiensa valitsemaa tietä julkisuuden valokeilassa, näiden kahden kohdalla vaikuttaisi kuitenkin olevan toisin. Molempien tähtien pojille on kuluvan vuoden aikana langennut iso rooli.

Nyt tasan 20-vuotias Michéal Neeson, Liam Neesonin ja vuonna 2009 traagisesti menehtyneen näyttelijätär Natasha Richardsonin vanhin poika, on saanut osan vapaustaistelijakuvauksessa. Kyseessä on lähes sama rooli, jonka Liam Neeson teki liki parikymmentä vuotta sitten Neil Jordanin ohjauksessa. Michéal Neeson on kiinnitetty näyttelemään irlantilaista kansallissankari Michael Collinsia Kevin McCannin kirjoittamaan elokuvaan The Rising, joka kertoo Collinsin vaiheista ennen Liam Neesonin tähdittämän Michael Collins -rainan tapahtuma-aikaa.

Clint Eastwoodin liki 30-vuotias poika Scott puolestaan on napannut pääroolin toimintaleffa Overdrivessa. Kyseisen elokuvan tuottaa Neesonin tähdittämän Taken-leffan ohjaaja ja Jason Stathamin tähdittämän The Transporter-leffasarjan parissa työskennellyt Pierre Morel, 2 Fast 2 Furious -leffan kirjoittajien Derek Haasin ja Michael Brandtin vastatessa käsikirjoituksesta. Scott Eastwoodin näyttelijäura on ollut lupaavassa nousukiidossa jo jonkin aikaa – hänet nähdään myös ensi vuodelle aikataulutetun sarjakuvamukaelma Suicide Squadin yhdessä roolissa.

Lähteet:
CinemaBlend, Page Six, Belfast Telegraph

Kuva: Karen Seto,
Tabercil

Lisää luettavaa