Ketkä mukana King Kong -elokuvassa?

Seuraava King Kong -raina näytti hetkellisesti hyvältä, kun sen näyttelijälistalle lupailtiin Michael Keatonia ja J. K. Simmonsia. Oscar-mittelöissäkin mukana olleet konkarinäyttelijät kuitenkin vetäytyivät aikataulullisiin syihin vedoten koko leffasta jo kesällä. Ilman näitä tähtinimiä ajelehtivan elokuvan rooleja jaetaankin nyt uudelleen.

Vuodelle 2017 suunnitellun ja myös 3D-muodossa julkaistavaksi aiotun seikkailuelokuvan näyttelijäluettelon uusia muutoksia on pudoteltu viikon sisään. Tuoreessa Fantastic Four -sarjakuvaleffassa Victor Von Doomia ja Apinoiden planeetan vallankumouksessa simpanssi Kobaa esittänyt Toby Kebbell on liittymässä mukaan Kong: Skull Islandiin. Hiljattain Yhdysvalloissa suureksi hitiksi muodostuneen Straight Outta Compton -elokuvan Jason Mitchell puolestaan on hänkin edennyt pitkälle neuvotteluissa roolista King Kongin alkuperää avartavassa leffassa.

Leffaan on jo aiemmin liitetty sellaiset nimet kuin John C. Reilly, Tom Hiddleston ja Samuel L. Jackson. Kong: Skull Islandin ohjaa Jordan Vogt-Roberts, jonka työhistoriasta löytyy mm. Funny or Die -komediasarjan jaksoja sekä teini-ikäisistä ystävyksistä kertova draamakomedia The Kings of Summer vuodelta 2013. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat mm. John Gatins (Lento) ja Max Borenstein (Godzilla).


Lähteet: Shock Till You Drop, Deadline, THR, Variety

Kuva: Universal

R. Isoviita 26.08.2015 klo 13:11

Uusimmat uutiset

Mitä kummaa? Disney laittoi irlantilaiskylän uuteen uskoon

Pitkään odotettu jatko-osa tekeillä.

R. Isoviita

Leffalippupalvelua epäillään toimista käyttäjäkuntaansa vastaan

Yhdysvaltalainen palvelu sai lokaa päälleen.

R. Isoviita

Kauhusarja Scream jatkuu, mutta mistä nyt on kyse?

Wes Cravenin aloittama leffasarja tekee paluuta ensi vuonna.

R. Isoviita

Etkö saa tarpeeksesi Jurassic Parkin kuumasta kaaosteoreetikosta? Lisää tulossa…

Jurassic World: Dominion ei ole ainut, jossa Jeff Goldblumin hahmo seikkailee jatkossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...