Elokuvanäytös katkesi murheellisesti Louisianassa

24.7.2015 09:21

Yhdysvaltain Louisianassa sattui eilisiltana ikävä välikohtaus. Paikallinen elokuvateatteri oli ehtinyt esittää Ihan yössä -nimistä Judd Apatow -komediaa alle puoli tuntia, kun teatterin salissa alkoi ammuskelu. Viranomaisten mukaan ampuja oli yli 50-vuotias mies.

– Ilta sujui meikäläisittäin tavallisen torstai-illan tapaan, kunnes tämä tapahtui, alueen ylimpänä hallintovirkailijana toimiva Dee Stanley kommentoi tragediaa CBS-kanavan haastattelussa. Ampumavälikohtauksessa kuoli kolme ja haavoittui seitsemän henkilöä. Yksi luodin saaneista käynnisti palohälytyksen hälyttääkseen saliin apuvoimia. Salissa pyörineen leffan pääosanäyttelijä ja käsikirjoittaja, komedienne Amy Schumer, julkaisi tapahtuneen jälkeen viestin, jossa hän kertoo sydämensä murtuneen ja Louisianan väen olevan niin mielessään kuin rukouksissaankin.

Ampujan, joka teki tekonsa päätteeksi itsemurhan, motiiveista ei toistaiseksi ole kerrottu mitään. Hänen tiedetään saapuneen paikalle yksin ja avanneen tulen sanomatta mitään. Tämä murheellinen välikohtaus sattui liki täsmälleen kolme vuotta sen jälkeen kun naamioitunut ammuskelija tappoi coloradolaisessa elokuvateatterissa 12 ihmistä kesken Batman-leffa Yön ritarin paluun.

 

Lähteet: CBS, Variety, The Wrap, TMZ

Kuva: Wikimedia

Lisää luettavaa