Spektaakkelia pukkaa


Osataan sitä muuallakin kuin Hollywoodissa. Yhdysvaltain jättimäisille supersankarielokuville on tulossa haastaja ehkä yllättävältä taholta, sillä tämä uutuus tulee Intiasta. Joitakin päiviä sitten kotimaassaan ensi-iltansa saanut suurtuotanto Baahubali: The Beginning on kerännyt ensi-iltaviikonloppunaan kotimaassaan ja valikoiduilla alueilla Yhdysvalloissa liki 23 miljoonaa euroa, minkä arvellaan olevan Intian kaikkien aikojen huipputulos.

Baahubali tai Bahubali (kirjoitusasu vaihtelee eri lähteissä) on kertomus löytölapsesta, jonka taustoista ei kukaan tunnu tietävän paljon mitään. Lapsesta kasvaa kuitenkin väkivahva nuorukainen nimeltä Shivudu, joka janoaa seikkailua ja ajautuu lopulta vastakkain itseään jumalana pitävän pahiksen, Bhallala Devan kanssa. Arviolta 36,6 miljoonaa euroa kustantanut leffa on tähän mennessä kerännyt elokuvasivusto IMDB:n käyttäjiltä huikeat 9,4/10 pistettä, eikä sen trailerikaan vaikuta kehnolta.

Leffaa, joka on vasta ensimmäinen osa eeppisestä tarinasta, sorvataan myös Euroopan markkinoille. Ranskalaissyntyinen leikkaaja Vincent Tabaillon (The Incredible Hulk, Titaanien taistelu, Taken 2) on pestattu muokkaamaan ohjaaja S. S. Rajamoulin elokuvasta versio, joka sopii kansainvälisille yleisöille. Tämän version odotetaan valmistuvan elokuuhun mennessä.


Lähteet: ScreenDaily, THR, ARKA

Kuva: ARKA

R. Isoviita 16.07.2015 klo 12:59

Uusimmat uutiset

Netflix kasvattaa leffa-arsenaaliaan

Suoratoistojätti pukkaa ulos leffoja tiheämpään kuin vuodessa on viikkoja.

R. Isoviita

Elokuvamaailman paha poika, huuruisen Enter the Voidin ohjaaja, avautui elämänmuutoksestaan

Gaspar Noé on tunnettu rajuista kuvauksistaan.

R. Isoviita

Netflix iski jarrua Roald Dahlin lastenkirjan leffaversioinnille

Tilanne Englannissa ei näytä hyvältä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...