The Crow'n uusi versio ongelmissa


The Crow'n remaken tekijöillä on ongelma: leffalta puuttuu taas vaihteeksi pääosanesittäjä. Synkkäsävyisen sarjakuvan uusintafilmatisointi on ollut suunnitteilla jo pitkään, mutta asia ei vain tunnu lähtevän varinaiseen lentoon. Leffan pääosaan houkuteltu Boardwalk Empire -sarjasta tuttu Jack Huston ei aikatauluongelmiinsa vedoten enää olekaan projektissa mukana.

Jo alkuperäisen The Crow -filmatisoinnin kohdalle osui kovia takaiskuja, joista isoimpana muistetaan sen pääosanesittäjä Brandon Leen traaginen kuolema kesken kuvausten - luotiin, jota ei rekvisiittana käytetyssä aseessa olisi pitänyt olla. Jack Hustonin lähtö uudesta versiosta tapahtuu samaan aikaan kun Forest Whitaker (The Last King of Scotland) käy neuvotteluja toisesta osasta samassa elokuvassa. Whitakeria yritetään saada yhdeksi elokuvan roistoista, mutta näyttelijää on tiettävästi pyydetty myös Star Wars: Rogue One -elokuvaan, joten hänenkin aikataulunsa on tiukka.

Elokuvan ohjaaja on tällä haavaa edelleen Corin Hardy, eikä hänellä ole tuoreimman lausuntonsa mukaan aikeita jättää projektia kesken. Sen sijaan Hardy keskittyy muun tiimin kanssa kuumeisesti löytämään elokuvaansa uuden Eric Dravenin, kuolleista oman ja morsiamensa kohtalon kostamaan palaavan rock-muusikon. Varietyn saamien tietojen mukaan Draveniksi kaavaillaan nyt Hustonin jälkeen ainakin Nicholas Houltia (X-Men: First Class) tai Jack O'Connellia (300: Imperiumin nousu).


Lähteet: Variety, The Wrap, ScreenRant

Kuva: Miramax/ The Crow, 1994

R. Isoviita 16.06.2015 klo 05:44

Uusimmat uutiset

Netflix kasvattaa leffa-arsenaaliaan

Suoratoistojätti pukkaa ulos leffoja tiheämpään kuin vuodessa on viikkoja.

R. Isoviita

Elokuvamaailman paha poika, huuruisen Enter the Voidin ohjaaja, avautui elämänmuutoksestaan

Gaspar Noé on tunnettu rajuista kuvauksistaan.

R. Isoviita

Netflix iski jarrua Roald Dahlin lastenkirjan leffaversioinnille

Tilanne Englannissa ei näytä hyvältä.

R. Isoviita

Robert Pattinson myös toiseen Batman-elokuvaan?

Ohjaajan ja näyttelijän välillä on huhuttu olevan kitkaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...