InGen mokasi: Vaarallisia eläimiä irti Lontoossa

8.6.2015 14:01

Suomessa harvemmin nähdään muunlaista leffa- ja TV-sarjamainontaa kuin sitä perinteistä: isoja julisteita, vielä isompia julisteita ja teatterien aloihin kiikutettuja pahvihahmoja. Lontoon Waterloon asemalla on viime päivinä nähty jotain uutta, josta voi syyttää huolimatonta InGeniä. Jurassic Park -fanit tunnistanevat kyseisen yhtiön samaksi, joka tyri kalliin huvipuistoprojektin eräällä tietyllä saarella.

Lontooseen InGen unohti viime viikolla yhden kokonaisen kontin fiksuja dinoja. Nyt nuo pahuksen liskot ovat nälissään murtautuneet ulos kuljetuskontistaan keskelle ruuhkaista asemaa. Mainonnan uhrit ovat kuitenkin osaksi turvassa, sillä kyseisten velociraptorien hampailla ei lihaa purra – joku saattaa kuitenkin tuntea tempauksen jälkeen kasvavaa halua nähdä uusi Jurassic World -raina leffateatterissa. Suomeenkin leffa saapuu 12.6.

Jurassic Park -tempauksen lisäksi maailmalla on nähty myös muita kekseliäitä katumainoksia vuosien mittaan. Esimerkiksi Kiinassa valtava Transformers -hahmo ilmaantui viime vuonna Pekingin Pääportille (Qianmen Gate) ja tieteisleffa Elysiumin tulevaisuuden loistoyhteiskuntaa mainostettiin liikenneruuhkien vähäisyydellä ja miljoonien hintaisilla asunto-osakkeilla. Teräsmies-leffasta puolestaan tiedotettiin näppärästi hissin ovien takaa paljastuvalla tutulla symbolilla.

Lähteet: The Telegraph, Hongkiat.com, Women of China, Daily Billboard

Kuva: Paramount

Lisää luettavaa