Johnny Depp putosi pois viime vuoden parhaimpiin rankatusta rainasta

7.2.2015 18:22

Näyttelijä Johnny Deppin (kuvassa vas.) viime vuosien rooleja eivät ole kriitikot yleisesti hellin käsin käsitelleet. Haukkuja on osunut Pirates of the Caribbean -tähden suuntaan jopa siinä määrin, että hänen huhutaan haluavan tehdä muutoksia agenttinsa ja managerinsa suhteen. Kaiken huipuksi hän menetti tilaisuuden olla mukana nyt peräti yhdeksästä Oscarista kisaavassa Birdman-elokuvassa.

Birdmanin tuottaja ja toinen käsikirjoittaja Alexander Dinelaris on tuoreessa haastattelussaan paljastanut, että leffaan oli kirjoitettu rooli myös Johnny Deppille. Michael Keatonin ns. comeback-elokuvaksi tituleeratun Birdmanin loppuun oli mietitty kohtausta, jossa Depp olisi paljastunut mieheksi esittämässä elokuvassa muuten Keatonin esittämää roolia. Uraansa uuteen nousuun yrittävästä näyttelijästä kertova Birdman olisikin näin ollen kertonut Johnny Deppistä.

Suunniteltu satiiri ei kuitenkaan tunnetusti toteutunut. Dinelariksen mukaan he eivät saaneet elokuvaan Deppin kasvoja edes pelkässä Pirates of the Caribbean -julisteessa. Ohjaaja Alejandro Gonzáles Iñárritu puolestaan on todennut omalta osaltaan, että hän pitää Birdmanin nykyistä loppuratkaisua alkuperäistä toimivampana.

Lähteet: The Q&A with Jeff Goldsmith Podcast, Indiewire

Kuva: Lionsgate/Mortdecai

Lisää luettavaa