Ohjaaja: Tämä hahmo ei ole mukana Guardians of the Galaxy 2:ssa

24.1.2015 08:38

Toinen osa Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvalle on tekeillä vuoteen 2017 mennessä, mutta jo nyt elokuvan hahmogalleria puhuttaa. Ohjaaja James Gunn, joka luotsasi myös leffan ensimmäistä osaa, vastasi eilen Facebookin välityksellä fanien esittämiin kysymyksiin elokuvasta. Viime vuoden menestyneimmän sarjakuvaan pohjautuvan elokuvan jatko-osassa ei hänen mukaansa nähdä ainakaan sinihipiäistä Ronania.

Vallanhimoisen Ronanin paluusta ehdittiin jo aiemmin elätellä toivoa, sillä hahmoa näytellyt Lee Pace on myöntänyt aiemmin intonsa palata Ronanin nahkoihin. Samalla Pace totesi kuitenkin, että hän tekisi mielellään myös jonkin toisen Guardians of the Galaxy -hahmon. Ronan saattaa Gunnin mukaan palata jossain muussa elokuvassa kakkososan jälkeen.

Erään toisenkin hahmon jatkaminen oli jäädä haaveeksi, sillä Gunn paljasti Michael Rookerin näyttelemän Yondun kohtalosta uuden yksityiskohdan. Star-Lordin (Chris Pratt) ottoisänä toimineen Yondun osalle oli alkujaan kuolla ottopoikansa asettamaan pommiin. Koska Rookerista pidettiin Yonduna, hahmo sai lisäaikaa.

Kuva: BVI Finland

Lähteet: James Gunnin Facebook-sivu, Screenrant

Lisää luettavaa