The Wrestler -tähti palasi kehään

1.12.2014 07:44

Näyttelijä Mickey Rourke on palannut vanhan työnsä pariin, eli nyrkkeilemään. Muutama vuosi sitten The Wrestler – painija -elokuvan pääosasta myös Oscar-ehdokkaana ollut Rourke otteli perjantaina Moskovassa runsaat 30 vuotta nuorempaa Elliot Seymouria vastaan. Ottelu oli Rourken ensimmäinen kahteen vuosikymmeneen.

Aikanaan komeasta ulkonäöstään tunnettu ja mm. Taistelukala-elokuvasta positiivista huomiota kerännyt Rourke on nyrkkeillyt jo 1970-luvulla ennen varsinaista elokuvauraansa. Hän palasi kehiin edelliskerran 1990-luvulla. Tuolta ammattinyrkkeilyperiodiltaan hänellä on kuusi voittoa mutta myös vammoja, joiden takia hän on joutunut turvautumaan plastiikkakirurgien apuun.

Rourken tuorein paluu nyrkkeilykehään toi hänelle myös uuden voiton. Näyttelijä oli valmistautunut otteluun tosissaan, sillä hän oli esim. karistanut n. 15 kg painostaan sitä varten. Rourke on ilmoittanut aikovansa nousta kehään piakkoin uudelleen, eli tämä ottelu ei jäänyt näytösluontoiseksi.

– Elämässäni on meneillään joitakin asioita, joten [nyrkkeily] on tavallaan pelastanut minut itseltäni, Rourke kommentoi paluutaan urheilulajin pariin.

Lähde: The Guardian

Kuva: David Shankbone

Lisää luettavaa