Spolerivaroitus: Mitä tapahtuu Doctor Whon Claralle ja CSI:n Stokesille?

28.11.2014 14:22

Pitkään spekuloinnin kohteena ollut aihe, eli kuinka Doctor Whon matkakumppani Claran (Jenna Coleman) käy, näyttää ratkenneen. Useilla sivustoilla on arvailtu, että Jenna Coleman haluaisi lähteä sarjasta. Toisin kuitenkin näyttää olevan, sillä The Mirrorin saaman tiedon mukaan hän on pyytänyt saada jatkaa aikamatkustusseikkailuja Peter Capaldin esittämän Tohtorin kanssa.

CSI-fanien pettymykseksi Colemanin tapaan sarjansa vakiokalustoon kuuluva näyttelijä George Eads (kuvassa 3. vas.) on puolestaan päätynyt toisenlaiseen ratkaisuun. Variety kertoo Eadsin pyytäneen saada jättää tutkija Nick Stokesin hahmo taakseen. Eads on ollut CSI:n miehityksessä mukana sarjan kaikki 15 kautta, mutta ei näin ollen aio jatkaa sen 16. kaudelle.

Claran kohtaloksi oli alkujaan kirjoitettu ikääntyä ja kuolla pois vanhuuttaan, mutta Colemanin pyyntö on saanut Doctor Whon käsikirjoittajat muokkaamaan käsikirjoituksiaan uudelleen suositun hahmon säilyttämiseksi sarjassa – ainakin vielä osan seuraavaa, eli yhdeksättä kautta. Eads, joka on CSI:n takia joutunut kieltäytymään monista muista kiinnostavista rooleista, ei välttämättä puolestaan saa hahmolleen kuolinkohtausta sarjassaan. Vaikka hänen poistumisensa CSI:sta kerrotaan liittyvän erään satamatappajan tapaukseen, se ei suoraan merkitse, että hahmo otettaisiin pois päiviltä.

 

Suomessa Doctor Whota esittää YLE TV2 ja CSI:ta Sub.

 

Kuva: Sub

Lisää luettavaa