1990-luvun hittikauhua lämmitellään uudelleen

16.9.2014 08:00

Ysärikauhuelokuvien tunnetuimpiin nimekkeisiin kuuluva Tiedän mitä teit viime kesänä on taas trendikäs, mikäli tuotantoyhtiö Sonyn näkemykseen on uskominen. Kyseisen teinikauhuilun julkaisusta on ilmeisesti kulunut jo tarpeeksi pitkään ja leffan genressään saavuttamat lipputulot vakuuttavat yhä, sillä Deadline-sivuston mukaan tuotantoyhtiö tahtoo tehdä rainasta uuden version. Sony on jo palkannut käsikirjoittaja-ohjaaja Mike Flanaganin tekemään uutta käsikirjoitusta vanhan tekstin pohjalta.

Meillä melko tuntematon Flanagan on aiemmin sekä käsikirjoittanut että ohjannut mm. kauhuelokuvat Oculus ja Absentia, joissa molemmissa toisilleen läheiset sisarukset joutuvat kohtaamaan karmeuksia. Flanaganilla on lisäksi taustaa leikkaajana. Monitaituruudesta lienee tässä projektissa hyötyä, sillä huhujen mukaan Sonylla toivotaan elokuvan toteutuvan kohtalaisen huokealla budjetilla.

Väkivaltaisen murhaajan vainoamasta teinijoukosta kertonut Tiedän mitä teit viime kesänä toi Buffy Vampyyrintappaja -sarjan Sarah Michelle Gellarin ja mm. Aavekuiskaaja-sarjassa pääosaa näytelleen Jennifer Love Hewittin kirkumaan valkokankaille myös Suomessa vuoden 1998 alussa. Nähdäänkö alkuperäisversion näyttelijöistä remakessa ketään edes cameo-roolissa, siitä ei tässä vaiheessa ole tietoa. Uutta versiota on kuitenkin lupailtu teatterikierrokselle vuodelle 2016.

Kuva: Sony

Lisää luettavaa