Todella, todella upeeta

24.7.2014 20:10

Useasti uusittu ja edelleen suurta suosiota nauttiva brittisarja Todella upeeta on saamassa elokuvan jatkokseen. Asiasta kerrottiin jo kuukausia sitten, mutta nyt kyseisen elokuvan tiimoilta on kaikunut uutta tietoa. Sarjan luojiin kuuluva komedienne Jennifer Saunders kertoo The Telegraphin haastattelussa, että leffan käsikirjoitus on edelleen työn alla.

Ensi vuoden lopulla julkaistavaksi aiottu elokuva on silti edelleen niin pahasti kesken, ettei tämä julkaisusuunnitelma välttämättä enää päde. Saunders kertoo haastattelussa pähkäilevänsä edelleen leffan juonen kanssa. Pelkästään se ei kuitenkaan ole nousemassa Todella upeeta -elokuvan kynnyskysymykseksi.

– [H]aluan tähän elokuvaan mukaan kaikki, jotka ovat olleet myös sarjassa mukana, Saunders täsmentää suunnitelmiaan. Vaikka idea kuulostaa päättömältä, se ei välttämättä ole sitä. Sarjan keskushenkilöiden, eli Saundersin itsensä esittämän seurapiirihai Edinan ja viinaanmenevän ex-malli Patsyn eli Joanna Lumleyn, lisäksi elokuvassa ovat oletettavasti mukana myös bimbo blondi Bubble (Jane Horrocks) ja Edinan tytär Saffron (Julia Sawalha). Jos Saundersin suuri suunnitelma toteutuu, vuosina 1992-2012 tehdyn sarjan näyttelijöistä ja vierailijoista riittää valkokankaalle tunkua kuin Sinkkuelämää-elokuvaan suurten muotitalojen vaateluomuksista. Jotta Saunders ja kumppanit saavat kaikki haluamansa kameran eteen, elokuva todennäköisesti viivästyy hamaan tulevaisuuteen.

Kuva: BBC

Lisää luettavaa