Yllätyksiä luvassa

17.4.2014 13:12

Pääsiäisen kunniaksi Disneyn ja Pixarin animaatioiden ystävät voivat tämän videon johdattamina ryhtyä penkomaan ns. pääsiäismunia (lue: kätkettyjä yllätyksiä) tutuista animaatioista vaikka heti, mutta X-Menin fanit joutuvat odottamaan omia yllätyksiään vielä toukokuulle. X-Men: Days of Future Past -elokuvan yllätyksistä on jo kuitenkin saatu pientä vihiä. Vulture ja Variety vahvistavat, että laajalti uutisoitu tieto Rogueta esittävän Anna Paquinin pois jäämisestä tästä elokuvasta ei olekaan totta. Anna Paquin oli kuvauksissa mukana alkujaankin, mutta aiemmin hänen kohtauksensa kerrottiin leikatun pois.

Kyse ei tuolloin ollut ohjaaja Bryan Singerin mukaan mistään riidasta, vaan yksinkertaisesti Roguen kohtausten ei katsottu olevan elokuvalle merkityksellisiä. Yllättävää kyllä, nyt on paljastunut, että Roguella onkin elokuvassa käänteentekevä rooli, joten Paquin tullaan sittenkin näkemään hetken myös X-Men: Days of Future Pastissa. Näin ollen myös hänen nimensä on nostettu esim. uuteen traileriin.

Vulture, jonka toimituksella on ollut tilaisuus päästä jyvälle uuden mutanttiseikkailun käsikirjoituksesta laajemminkin, vihjaa myös kolmen muun tutun mutanttihahmon tekevän paluun tässä elokuvassa Wolverinen, Magneton ja kumppanien ohella. Nämä kolme hahmoa halutaan tässä vaiheessa kuitenkin pitää vielä salassa. Onko niiden joukossa esim. Alan Cummingsin Nightcrawler, jonka paluuta on kovasti toivottu vuosien varrella – se jää siis nähtäväksi.

Toivoa sopii, ettei luvattuja yllätyksiä nyt enää uhkaa esim. hyväksikäyttökohu, jonka keskiöön ohjaaja Bryan Singer on joutunut. Jos esim. Singerin saama haaste katsotaan elokuvalle haitalliseksi, mitä tahansa voi vielä tapahtua.

 

Kuva: Kerry Hayes/SF-Film

Lisää luettavaa