“Michael Jackson’s Thit Is It” kaikkien aikojen tuottoisin konserttielokuva

Popin kuninkaasta kertova musiikkishow teki maailmanlaajuisesti $101 miljoonaa dollaria viidessä päivässä. Elokuva on kaikkien aikojen tuottoisin konserttielokuva.
Michael Jackson's This Is It -musiikkidokumentin saavuttaman suuren suosion ansiosta Sony Pictures Entertainment on pidentänyt elokuvan esitysaikaa elokuvateattereissa.

Suomessa elokuva sai ensi-iltansa keskiviikkona 28.10. ja se on kerännyt viikossa 31 399 katsojaa. Elokuvan teattereissaoloaikaa jatketaan myös meillä kahdella viikolla. Michael Jacksonin musiikkishow on nähtävissä valkokankailla 26.11. saakka.

Elokuvan synopsis:
Michael Jackson's This Is It tarjoaa Michael Jackson -faneille ja musiikinystäville harvinaisen kurkistuksen popin kuninkaan elämään tämän suunnitellessa ja harjoitellessa loppuunmyytyä Lontoon O2 Areenan konserttisarjaansa. Elokuva taltioi Michael Jacksonin valmistautumista konsertteihin maaliskuulta kesäkuulle 2009.

Michael Jackson's This Is It on koostettu yli 100 tunnista kulissien takana kuvattua materiaalia ja elokuva näyttää Jacksonin harjoittelemassa ennennäkemätöntä show'taan varten. Elokuva tarjoaa ainutlaatuisen rehellisen ja suoran näkökulman Michael Jacksonin elämään kun laulaja, tanssija, elokuvantekijä, arkkitehti, luova nero ja upea taiteilija keskittyy luomaan ja hiomaan Lontoon musiikkitapahtuman yksityiskohtia. Kenny Ortega, joka oli sekä Michael Jacksonin työpari että lavashow'n ohjaaja on ohjannut myös Michael Jackson's This Is It -elokuvan. Elokuvan ovat tuottaneet Randy Phillips, Kenny Ortega ja Paul Gongaware. Michael Jackson's This Is It on saanut Michael Jacksonin perikunnan täyden tuen.

Ohjaaja: Kenny Ortega
Kotisivut: www.ThisIsIt-Movie.com
Leffatykki: Michael Jackson's This is it

arska 04.11.2009 klo 20:23

Uusimmat uutiset