Tulip Fever (2017)

- Justin Chadwick
- Deborah Moggach, Tom Stoppard
- Alicia Vikander, Cara Delevingne, Christoph Waltz, Dane DeHaan, Holliday Grainger, Jack O'Connell, Judi Dench, Matthew Morrison, Zach Galifianakis
- Iso-Britannia, USA
- Kielet:
- englanti
Aiheeseen liittyvät uutiset
Ahdisteluskandaalin takia konkurssin partaalle joutuneelle leffayhtiölle yllättävä pelastaja?
Tuottaja Harvey Weinsteinin skandaali on saattanut hänen ja hänen veljensä nimeä kantavan elokuvayhtiön pahaan pulaan. The Weinstein Companyn kanssa ei haluta... Lue loput
Uytp7
Tähtääjä
14.04.21 klo 14:32
Loistava elokuva, miltei mykistyin. Todella vanhanaikainen pukudraama, jota ei oikeastaan ole edes yritetty keksiä uudelleen. Alankomaat toi tapahtumapaikkana tosin hieman rapsakkaa uutuudenviehätystä sekä tulppaaneilla pörssikikkailu näkökulmaa. Mutta niin, se kriittisin osa eli kuuma romanssi imi mukaansa välittömästi, vaikka Vikander + DeHaan eivät yhdessä maailmankaikkeuden vakuuttavin pari olleetkaan. Lavastuksen, hitaan kerronnan sekä aiheen lisäksi pidin suuresti hahmojen kompleksisista motivaatioista ja miten he toivat tavoitteitaan julki. Yllätyin, millainen mies mm. Christoph Waltzin aatelinen lopulta oli. Ihana filmi!
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu