The Liability (2012)

Supertähti Tim Roth on mustalla komedialla väritetyn jännitysdraaman pääosassa palkkamurhaaja Roy, joka saa sattuman kautta oppipojakseen pahaa-aavistamattoman 19-vuotiaan Adamin (Jack O'Connell). Likainen työ saa yhä synkempiä sävyjä, kun kaksikon riesaksi ilmaantuu kostonhimoinen nuori nainen (Talulah Riley).
- Craig Viveiros
- John Wrathall
- Christopher Hatherall, Jack O'Connell, Kierston Wareing, Peter Mullan, Talulah Riley, Tim Roth
- Iso-Britannia

Pelimies
Olipas harvinaisen synkkä komediaksi. Tim Rothilta hyvä roolisuoritus⭐️⭐️⭐️

Uytp7
Tähtääjä
Oikein mainio pikku välipala. Pidin erityisesti leffan karusta asenteesta sekä juonen rakenteeseen nähden maltillisesta temmosta. Näyttelij&... Lue loput
Pelimies
30.07.18 klo 22:53
Olipas harvinaisen synkkä komediaksi. Tim Rothilta hyvä roolisuoritus⭐️⭐️⭐️
Uytp7
Tähtääjä
03.07.18 klo 20:33
Oikein mainio pikku välipala. Pidin erityisesti leffan karusta asenteesta sekä juonen rakenteeseen nähden maltillisesta temmosta. Näyttelijät täyttivät saappaansa puolilleen, Tim Rothin naamalla tätä myydään ja hänen omituinen palkkamurhaajansa onkin filmin kiintoisin hahmo. Vähäinen toiminta on niin ikään kelvokasta ja käsikirjoitus sisältää tarpeeksi koukkuja koko keston ajaksi.
Tupolev79
03.11.16 klo 23:52
Alku lupasi parempaa mutta ei ollut mikään kovin erikoinen elokuva. Musta huumori ei ainakaan minuun uponnut ja ainoa mikä jäi mieleen oli musiikki mistä tulee plussaa. Kertakäyttöinen..
harr1v
08.07.15 klo 00:08
Mainio! Joukossa sitä vaikemmin ymmärrettävää sarkasmiakin.
Genre-lutteloon tulisikin laittaa myös komedia mukaan, niin ennakkoluuloisemmat voisivat asennoitua enemmän oikein.
jossu82
02.03.13 klo 15:22