Tarkka-ampuja (2007)

Alkuperäinen nimi: Sharpshooter
Kokenut tarkka-ampuja Dillon haluaisi vetäytyä viettämään rauhallisia eläkepäiviä. Hyvän ystävänsä pyynnöstä hän suostuu kuitenkin ottamaan vastaan vielä yhden työtehtävän, joka ei olekaan aivan yksinkertainen.
- Armand Mastroianni
- Steven H. Berman
- Al Sapienza, Bruce Boxleitner, Catherine Mary, James Remar, Mario Van Peebles
- USA
- Kielet:
- englanti
Nosfecoff
16.11.13 klo 02:56
James Remar on taitava tappaja pienimuotoisessa toimintakuvassa, joka noudattaa tuttua "tämä on ehdottomasti viimeinen keikkani ja vanha ystäväkään ei enää ole puolellani" -kuviota sisältäen viihdyttävää toimintaa, kelpo juonen sekä komeita tapahtumapaikkoja. Kertojaääntä pitäisi olla useammassakin genren edustajassa, sillä hyvinhän tuo toimii. Ainakin Remarin ollessa asialla. James Remar loistaa läpi koko lyhyen keston, mutta myös muut näyttelijät Van Peeblesin johdolla onnistuvat varsin hyvin.
Tarkka-ammuskelua ja muuta väkivaltaa on tarjolla hyvä annos kestoon nähden, sillä n. 80 minuuttia menee näin viihdyttävää materiaalia tuijottaessa hyvin nopeasti. Kyseessä on televisiota varten tehty sympaattinen ja hyvä pikkutoiminta, jossa ei ole varsinaisia huonoja puolia, ja koska minä nyt vain pidän tällaisista ja kannatan niiden olemassaoloa, on kolme ja puoli tähteä ainakin melkein riittävä pisteytys.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu